Databeskyttelsespolitik

Har du brug for mere hjælp?

For yderligere hjælp med andre spørgsmål, venligst kontakt os her.
Har du et spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger som ikke er besvaret på disse sider? Lad os vide.

Dine rettigheder til databeskyttelse

Monster indsamler personlige oplysninger om dig og bruger disse oplysninger for at hjælpe dig med at komme i kontakt med arbejdsgivere og andre jobsøgende og stille andre tjenester til rådighed for dig. Denne politik beskriver, hvordan dine oplysninger indsamles og anvendes, samt dine valgmuligheder med hensyn til dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at gennemse hele vores fuldstændige databeskyttelsespolitik for at få nærmere oplysninger om vores praksis i relation til databeskyttelse.

Denne politiks omfang

Denne politik gælder for oplysninger, som vi indsamler eller bruger på websteder og i applikationer, som ejes eller styres af Monster Worldwide, Inc. eller dets tilknyttede virksomheder ("Monster").

Monster er ikke ansvarlig for databeskyttelsespolitikker eller praksisser for reklamenetværk, andre websteder og tredjeparter, som vi samarbejder med for at tilbyde dig individualiserede tjenester, eller de parter, som kan få adgang til dine oplysninger på vores websteder eller i applikationer.

Oplysninger, som vi indsamlerTRUSTe European Safe Harbor certification

Vi indsamler oplysninger om dig, når du bruger Monster. Vi indsamler oplysninger direkte fra dig, såsom dine kontaktoplysninger, dit CV og dine profiloplysninger. Vi indsamler også automatisk oplysninger om dig som f.eks., hvordan du bruger og interagerer med Monster, dine demografiske oplysninger, og oplysninger om din computer eller mobile enhed.

Vi indsamler eller bruger muligvis oplysninger om dig fra offentligt tilgængelige websteder, uanset om du har en konto hos os. Du vil have mulighed for at få udleveret, ændre synlighedsindstillingerne for eller fjerne oplysningerne. Vi kan dog ikke garantere, at vi ikke senere vil indsamle oplysninger, som omhandler dig, fra andre offentligt tilgængelige websteder.

Vi kan også erhverve oplysninger om dig fra tredjeparter med henblik på yderligere at individualisere og forbedre din oplevelse.

Sådan bruger vi oplysninger

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, med henblik på at levere de produkter og tjenester, vi udbyder, svare dig, drive og forbedre vores websteder og applikationer. Vores tjenester omfatter visning af individualiseret indhold og reklame til dig på Monster eller andre websteder, som vi har en forretningsmæssig relation til. Vi bruger muligvis også dine oplysninger til at kontakte dig om opdateringer af Monster, udføre undersøgelser eller levere informations- eller tjenesterelateret kommunikation, herunder vigtige sikkerhedsopdateringer.

De oplysninger, du deler på Monsters offentlige områder eller gør synlige i CV'et og profildatabasen, kan andre overalt i verden få adgang til, bruge og gemme. Vi bestræber os på levere et sikkert miljø ved at forsøge at begrænse adgangen til vores database til legitime brugere, men vi kan ikke garantere, at uautoriserede parter ikke får adgang. Vi kan heller ikke styre, hvordan autoriserede brugere gemmer eller overfører de oplysninger, du giver til os, så du bør ikke opslå følsomme oplysninger på Monster.

Sådan deler vi oplysninger

Vi deler ikke kontaktoplysninger med tredjeparter til direkte markedsføringsformål uden dit samtykke.

Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, som hjælper os med at levere vores produkter og tjenester til dig. Disse tredjeparter bruger muligvis ikke dine oplysninger til noget andet formål.

Vi kan dele oplysninger med tredjeparter, hvis du giver dit samtykke hertil. Vi kan f.eks. bruge dine oplysninger til at kontakte dig om produkter eller tjenester, der udbydes af Monster eller vores associerede selskaber. Hvis du vælger det, kan vi give dine oplysninger til tredjeparter, som kan kontakte dig om deres produkter eller tjenester. Du kan ændre dine kontaktoplysninger ved at justere dine meddelelsesindstillinger.

Vi videregiver muligvis oplysninger til tredjeparter, som vi har indsamlet fra andre websteder.

Vi videregiver oplysninger, hvor det er lovmæssigt påkrævet.

Vi kan videregive og overføre oplysninger til tredjeparter, som overtager nogle eller alle Monsters forretningsenheder.

Sådan opbevarer vi oplysninger

Vi opbevarer dine oplysninger for at gøre din interaktion med Monster mere effektiv, praktisk og relevant. Du kan til enhver tid få adgang til, gennemse, korrigere, opdatere, ændre eller slette dit CV eller din profil ved at logge på din konto. Hvis du ikke har en konto, skal du kontakte os.

Når du sletter dine personlige oplysninger, bevarer vi logfiler og ikke-personlige oplysninger om din aktivitet på Monster. Vi bevarer også en arkiveret kopi af dine oplysninger, som ikke er tilgængelig for dig eller tredjeparter på internettet. Hvis dine personlige oplysninger tidligere blev indhentet af andre ved hjælp af Monster, er vi ikke i stand til at slette oplysningerne fra deres systemer.

Andre oplysninger

Monster er ikke beregnet til børn under 13 år.

Vi deltager i det amerikanske/europæiske Privacy Shield-program, der er yderligere beskrevet i Monsters fuldstændige fortrolighedspolitik.

Vi benytter cookies til at individualisere og optimere din onlineoplevelse på Monster. Du kan deaktivere cookies. Dette vil dog kunne påvirke din brug af Monster i en uhensigtsmæssig retning.

Hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du beskytter dig selv online, skal du besøge Sikkerhedscenter.

Mobilapplikationer

Monster udbyder flere forskellige mobilprogrammer, herunder appen Monster og appen Jobr. Monster indsamler og anvender oplysninger om dig som beskrevet i Monsters fuldstændige databeskyttelsespolitik herunder evt. afsnit, der er specifikke for de enkelte apps.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os online angående spørgsmål eller bekymringer om vores praksisser i relation til databeskyttelse eller Safe Harbor-programmet. Du kan også skrive til os på:

Monster Worldwide Scandanavia AB
Langebrogade 5
1411 København K

Opdateringen er gældende pr. 26. may 2017.

Søg job:
For arbejdsgivere: Publicer jobannonce | Søg efter CV'er
Om Monster | Monsters netværk | Annoncevalg
Brugerbetingelser | Databeskyttelsescenter | Tilgaengligheds center | Hjælp | Sikkerhed | Kontakt os | Oversigt| {Mobil}
©2016 Monster - Alle rettigheder forbeholdes U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 og 7,836,060 MWW - V: 2018.5.0.26-320
eTrustLogo