Databeskyttelsespolitik

Har du brug for mere hjælp?

For yderligere hjælp med andre spørgsmål, venligst kontakt os her.
Har du et spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger som ikke er besvaret på disse sider? Lad os vide.

Dine databeskyttelsesrettigheder

Monster indsamler personlige oplysninger om dig og bruger disse oplysninger til at hjælpe dig med at få forbindelse med arbejdsgivere og andre jobsøgende med lignende interesser, og til at levere andre tjenester til dig. Denne politik beskriver, hvordan dine oplysninger indsamles og anvendes, og dine valg med hensyn til dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at gennemgå hele vores fuldstændige databeskyttelsespolitik for at få detaljerede oplysninger om vores information og databeskyttelsesfremgangsmåde..

Omfang af denne politik

Denne politik gælder for oplysninger, som vi indhenter på websteder og applikationer ejet eller kontrolleret af Monster Worldwide, Inc. eller vores tilknyttede selskaber ("Monster").
Monster er ikke ansvarlig for fremgangsmåder for databrug benyttet af annonceringswebsteder, andre parter, som vi arbejder sammen med om at give dig tilpassede tjenester, eller dem, som ser dine oplysninger på vores websteder eller applikationer.
 

Oplysninger vi indsamler

  Vi selv-certificerer overholdelse af:

Safe Harbor

TRUSTe European Safe Harbor certification

Vi indsamler de personlige oplysninger, som du vælger at give os. Vi indsamler også ikke-personlige oplysninger om dig, hvilket omfatter demografiske oplysninger, og hvordan du benytter og interagerer med Monster. Vi kan muligvis også indhente oplysninger om dig fra tredjeparter for yderligere at tilpasse og forbedre din brugeroplevelse.Sådan bruger vi oplysninger

Vi bruger de oplysninger vi indsamler om dig til at levere de produkter og tjenester vi tilbyder, svare dig, og drive og forbedre vores websteder og applikationer. Vores tjenester inkluderer at vise dig tilpasset indhold og annoncering på Monster eller andre websteder, som vi har forretningsforbindelser med. Vi kan også bruge dine oplysninger til at kontakte dig vedrørende opdateringer af Monster, gennemføre undersøgelser eller levere oplysende eller servicerelaterede meddelelser, herunder vigtige sikkerhedsopdateringer.

Oplysninger, som du deler i offentlige områder på Monster eller anbringer i den søgbare CV-database, kan ses, benyttes og gemmes af andre over hele verden. Vi bestræber os på at sørge for et sikkert miljø ved at forsøge at begrænse adgangen til vores database til retmæssige brugere, men vi kan ikke garantere, at uautoriserede parter ikke vil få adgang. Vi kan heller ikke kontrollere, hvordan autoriserede brugere gemmer eller overfører oplysninger, som du giver til os, så derfor bør du ikke opslå følsomme oplysninger på Monster. 

Sådan deler vi oplysninger

Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, der hjælper os med at levere vores produkter og tjenester til dig. Disse tredjeparter må ikke benytte dine oplysninger til noget andet formål.

Med dit samtykke har vi ret til at bruge dine oplysninger til at kontakte dig om produkter eller tjenester, der er tilgængelige via vores associerede selskaber.

Med dit samtykke har vi ret til at afsløre dine oplysninger til tredjeparter, der kan kontakte dig angående deres produkter eller tjenester.

Vi deler også oplysninger, når dette er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi kan afsløre og overføre oplysninger til en tredjepart, som overtager en af eller alle Monster’s forretningsenheder

Sådan gemmer vi oplysninger

Vi gemmer dine oplysninger for at gøre din interaktion med Monster mere effektiv, praktisk og relevant. Du kan til enhver tid gennemgå, opdatere eller slette de personlige oplysninger du deler med os, ved at gå til din konto . Når du sletter dine personlige oplysninger, vil vi bevare logs og ikke-personlige oplysninger om dig sammen med en arkiveringskopi af dine oplysninger, som hverken du eller tredjeparter har adgang til på internettet. Hvis dine personlige oplysninger tidligere blev set af andre ved hjælp af Monster, er vi ikke i stand til at slette oplysningerne fra deres systemer.

Hvis du skifter mening om at modtage meddelelser fra Monster eller andre parter, kan du ændre dine præferencer ved at logge på din konto for at justere dine indstillinger for meddelelser .

Du kan også deaktivere cookies . Dette vil have en negativ indflydelse på din brug af Monster.

Andre oplysninger

Monster er ikke beregnet til børn under 18 år .

Vi deltager i U.S. Department of Commerce’s Safe Harbor-program, og vi er medlem af TRUSTe .

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du beskytter dig selv online ved at besøge sikkerhedscenteret .

Kontaktoplysninger


Du kan kontakte os online med spørgsmål eller problemer vedrørende vores databeskyttelsespolitik eller Safe Harbor-programmet. Du kan også ringe til os på telefon 80 88 43 33 eller skrive til os på:

Monster Worldwide Denmark
Langebrogade 55
1411 København

Hvis du synes, at dit spørgsmål eller problem ikke er blevet behandlet fuldt ud, kan du kontakte TRUSTe for yderligere assistance.
 

Søg job:
For arbejdsgivere: Publicer jobannonce | Søg efter CV'er
Om Monster | Monsters netværk | Annoncevalg
Brugerbetingelser | Databeskyttelsescenter | Tilgaengligheds center | Hjælp | Sikkerhed | Kontakt os | Oversigt| {Mobil}
©2014 Monster - Alle rettigheder forbeholdes U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 og 7,836,060 MWW - V: 2014.1.40.6-310
eTrustLogo